Folders met algemene informatie

Wij geloven in maatwerk en geven de voorkeur aan een persoonlijk gesprek boven het uitdelen van een standaardfolder. Toch kunnen we ons voorstellen dat je op enig moment iets wilt opzoeken of bepaalde informatie nog eens rustig wilt nalezen. Daarom plaatsen we hier een aantal folders met betrouwbare informatie over verschillende onderwerpen die tijdens een zwangerschap aan bod komen. Sommige folders zijn beschikbaar in meerdere talen, dus kijk rustig rond.

Mocht je naar aanleiding van deze brochures nog vragen hebben, dan beantwoorden we die graag voor je. Er gaat tenslotte niets boven een persoonlijk gesprek!

Zwangerschap algemeen

 

Brochure Pregnant! – RIVM – June 2016 (ENG)

Screening op het down-, edwards- en patausyndroom

Folder met informatie over de NIPT en screening op down- edwards- en patausyndroom. Deze folder is tevens beschikbaar in het Engels, Frans, Pools, Duits, Chinees, Turks, Arabisch, Papiamento, Spaans en Portugees. Kijk op de website van het RIVM voor de folder in jouw eigen taal.

Twintig weken echo

Folder over de 20-wekenecho. Deze folder is ook beschikbaar in het Engels, Frans, Pools, Duits, Chinees, Turks, Arabisch, Papiamento, Spaans en Portugees. Kijk op de website van het RIVM voor de folder in je eigen taal.