Roselie van den Berg

“Rust en houvast in roerige tijden, dat is waar ik voor sta. Een zwangerschap markeert de overgang naar een totaal andere levensfase en daar kun je behoorlijk onzeker van worden. Juist dan is het fijn als je niet ook nog eens overal op zoek moet naar de juiste informatie.

Als verloskundige bied ik informatie én een luisterend oor

Tijdens de zwangerschap luister ik als verloskundige veel en geef ik uitgebreide informatie. Na de geboorte houd ik lange tijd een vinger aan de pols. Dat houdt niet op na de standaard kraambed controles. Als je wilt, blijf ik je coachen totdat je het zelf kunt. Ook onderhoud ik een breed netwerk met andere hulpverleners, zodat ik je -indien nodig- snel en gemakkelijk kan doorverwijzen.

Ik heb eerder gewerkt in diverse groepspraktijken, was betrokken bij het wetenschapscafé van het Erasmus MC en heb een gezondheidscentrum voor vrouwen opgezet. Naast mijn werk als zelfstandig verloskundige bij Zwijndrecht bevalt ben ik actief als lactatiekundige en zet ik me regelmatig in voor (inter-)nationaal wetenschappelijk onderzoek.

Ik kijk ernaar uit om je binnenkort persoonlijk te ontmoeten!”

Direct contact met Roselie bel dan naar 0622436843.

Talen: Nederlands, Engels en Frans
Ingeschreven bij: BIG-register en kwaliteitsregister voor verloskundigen, IBCLC gecertificeerd lactatiekundige