Magda Stankiewicz

“Vrijheid waar het kan, duidelijkheid als het moet; dat is mijn werkwijze. Tijdens de bevalling begeleid ik je, als verloskundige, in de overgang van zwanger zijn naar moeder worden. Ik heb veel geduld en laat het zoveel mogelijk jóuw proces zijn. Jij staat centraal. Tegelijkertijd ben ik natuurlijk wel erg betrokken en als het nodig is, grijp ik in.

Ik kom tot rust tijdens bevallingen

Tijdens een bevalling word ik helemaal zen. Alles komt dan in balans: het lichamelijke element enerzijds en mijn klinische blik daarop anderzijds.

Die kennis zet ik nu in als waarnemend verloskundige bij Zwijndrecht Bevalt. Elke zwangerschap is een soort avontuur: je weet van tevoren nooit hoe het zal uitpakken. Op sommige onderdelen heb je invloed (bijvoorbeeld de keuze voor wel/geen pijnstilling tijdens de bevalling), maar op andere helemaal niet (zoals misselijkheid tijdens de zwangerschap). In beide gevallen moet je als zwangere een manier vinden om ermee om te gaan. Dat valt niet altijd mee, maar ik help ik je daarbij.

Ik kijk ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten!

Talen: Nederlands en Pools
Ingeschreven bij: BIG-register, kwaliteitsregister voor verloskundigen en IBCLC lactatiekundige.

 

 

Persoonlijke begeleiding van één verloskundige . Vraag bij aanmelding naar de gewenste verloskundige. Wij zorgen dan voor één op één zorg tijdens uw zwangerschap, jullie bevalling en begeleiding gedurende de kraamweek.